”Armageddon Response Bag”

Överlevnads-kit för livskriser


3
3 poäng

En för mig klassisk video och inspirationskälla från 2013. Väskan är en Hazard 4 Plan B, som jag var sugen på att införskaffa i flera år innan jag till slut slog till på den uppdaterade versionen Plan B 17 (en svart). 

Många intressanta val av utrustning - flera blev basen för min första version av But Out Bag (en större ryggsäck än den i videon dock). Exempelvis solcellsdriven mini-lampa, mini-termometer, Quik Clot, seglarnål och Kevlar-tråd, silvertejp-rulle, leatherman bit kit, “write in the rain”-anteckningsbok mm.


Krisberedskap är viktigt - sprid ordet!

3
3 poäng
Prepper Admin

Kejsare

Är Admin på Norrut. Började intressera mig för krisberedskap 2013 när jag läste boken "Emergency: This Book Will Save Your Life" av Neil Strauss. Har alldeles för mycket prylar.

0 kommentarer

Välj format
Artikel
Publicera en artikel
Video
Dela ett sevärt klipp från Youtube eller Vimeo
Bild
Dela en vanlig bild eller en GIF